Home » Cursus » Reacties » Reacties

Reacties

Enkele deelnemers aan de voorgaande edities van deze cursusweek hebben na afloop hun reactie gegeven:

Enkele uitspraken van deelnemers aan de eerste cursusweek van april 2011: “Een heel bijzondere week!” “Vrienden voor het leven!” “Wat een liefdevolle energie is voelbaar!” “Alsof ik iedereen al mijn hele leven ken!” Of mijn persoonlijke wens uitgekomen is: mezelf helemaal geaccepteerd en geliefd voelen? Ja! Wanneer ik weer huiswaarts keer, ben ik zeker blij met het vooruitzicht man en kinderen weer te zien. Maar ik realiseer me dat ik me de hele week door al mijn nieuwe vrienden gesteund, gewaardeerd en geliefd heb gevoeld, waardoor ik mijn gezin niet echt “gemist” heb. Kortom, een week met een gouden randje! (door Josefien van Rossum, groep 1)

De week in september 2014 in het Centre Lothlorien in Frankrijk was voor mij het begin van een nieuw tijdperk. De door Johan vakkundig voorgeleide verkenning van alle mogelijkheden om jezelf te leren kennen opende vele deuren voor me. Gelijktijdig volop kunnen aarden en kunnen zijn, in de natuur, brengt zoveel wijsheid en waarheid van jezelf naar boven. Dat ik sinds die week alsmaar meer verdieping zoek en vind is het bewijs van de waarde van deze Zelfkenniscursusweek. Een absolute aanrader! (door Hilde Van de Perre, groep 7)

Ik vond deze week onbeschrijflijk mooi. Het brengt iets in je teweeg wat doorwerkt op je verdere levenspad. Het was niet alleen ontzettend rustgevend en interessant tijdens de week zelf, maar vooral erna zijn er veel puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Ik vind het een aanrader voor iedereen! (door Resie Martens, groep 8)

Spreekt dit jou aan? Geef je dan nu op voor de eerstvolgende cursusweek!